De Beyond Sport Foundation is een in het Verenigd Koninkrijk geregistreerde liefdadigheidsinstelling en US 501(c)(3) non-profit organisatie die de sport viert, ondersteunt en bewust maakt van en fondsen werft voor organisaties die sport gebruiken om de VN Sustainable Development Goals (SDG’s) te helpen verwezenlijken.

We werken samen met organisaties die doelbewust lichaamsbeweging gebruiken om iets groters te doen. Ons werk is afgestemd op de SDG’s (ook bekend als de Global Goals), een 15-jarige routekaart die in 2015 door de wereldleiders is aangenomen om actie te stimuleren op gebieden die van cruciaal belang zijn voor de mensheid.

De Stichting zet zich in voor het verheffen van innovatieve oplossingen die een hefboomwerking hebben op de sport om de belangrijkste maatschappelijke kwesties aan te pakken die ons allen op het pad naar vrede, welvaart en een gezondere planeet zullen brengen. Naast deskundige partners ondersteunen we inspirerende mensen en projecten die sport gebruiken om een duurzame en krachtige impact te hebben op gemeenschappen over de hele wereld.

Enige beschrijving
De Beyond Sport Foundation gaat verder dan de traditionele subsidiemodellen door niet alleen projecten te financieren, maar ook door het bieden van hulpmiddelen voor capaciteitsopbouw om organisaties te helpen groeien en te verbeteren.

Al meer dan tien jaar ondersteunen we meer dan 300 organisaties wereldwijd door $3.1M+ aan fondsen te verstrekken en $9.5 miljoen+ aan strategische ondersteuning op lange termijn te verdelen via de Beyond Sport Global Awards en andere belangrijke initiatieven.

Lees meer over onze huidige programma’s, waaronder: de gerenommeerde Beyond Sport Global Awards, het Sport for Good Response Fund – een samenwerkingsverband dat in mei 2020 is opgericht om organisaties te ondersteunen tijdens de COVID-19 pandemie en onze 2020 Collective Impact Awards die zich richten op gendergelijkheid en het verminderen van rassengerelateerde ongelijkheden.

NEEM DE REIS

Tot december 2020 geven we u de kans om sport voor sociale verandering op een dieper niveau te omarmen. Neem de reis mee met alle Beyond Sport Global Awards Shortlisters en Winnaars van 2020 – in video, foto’s en woorden. Leer. S

Categorie├źn: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *